Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Cases

Hoe één whitepaper Aerzen een stroom van publiciteit opleverde.

Aerzen is één van de wereldwijd toonaangevende toepassingsspecialisten met betrekking tot transport- en compressie van gassen met energie-efficiënte en grondstofbesparende producten en productieprocessen. Opgericht in 1864 is zij al meer dan 150 jaar actief op het gebied van innovatie en energiebesparing. Voor de procesindustrie biedt zij een aantal innovatieve en concrete oplossingen om energie te kunnen besparen zoals

kostenbesparing op perslucht.warmte terugwinning en pneumatisch transport

Ook is Aerzen onbetwist marktleider op het gebied van waterzuivering.

De nieuwe innovatieve machines van Aerzen besparen veel op energie behoefte en kunnen door hun capaciteit om warmte terug te winnen tot wel 94% besparen op energie. Maar wat stelt die energiebesparing nu voor? Wat betekent dat voor de Nederlandse industrie? Om dat duidelijk te maken maakten JJB + Partners en Biz & Buzz een “Whitepaper” waarin alle aspecten van energieverbruik, energie productie en de toenemende behoefte om maatschappelijk verantwoord te ondernemen aan bod kwamen. Het zes pagina’s tellende document zette alle aspecten op een rijtje. En werd voorafgegaan door een compacte samenvatting in de “Management Summary” waarin de noodzaak tot energie besparing werd neergezet in de context van energieproductie en consumptie in Nederland. De groeiende belangstelling voor MVO, vastgelegd in ISO 26000 en de opkomst van de CO2 prestatieladder. Om daarmee actief een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Toepassing Whitepaper.

De Whitepaper werd voor Aerzen op twee manieren benut. Als eerste als inspiratiebron voor een maatschappelijke corporate campagne voor Aerzen. En als objectieve informatie bron voor de redactie van de vakbladen. Die vonden het unaniem een goed gedocumenteerd stuk waarmee ze eigen artikelen vorm konden geven. Dat resulteerde in een gemiddelde publiciteit van 3 tot 5 pagina’s in de vakbladen. Vraag hier de Whitepapercase van Aerzen aan:

Ga naar contact

 

LET’S MAKE IT HAPPEN!

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over Biz & Buzz? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0642 170 990 of vul het formulier in op de contactpagina.

Ga naar contact

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!