Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Frank Bouman MM

“Marketing en Communicatie is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader had een reclamebureau en leerde me al op jonge leeftijd de waarde van marketing en communicatie kennen. Hij inspireerde mij om het bedrijfsleven in te gaan en daar het marketing vak te leren. B2C, B2B, producten, diensten, alle facetten van het vak.


Via Nima A,B en C en later Master of Marketing aan TIAS Business School en vooral via de verschillende bedrijven waar ik voor heb mogen werken. Daar heb ik in de volle breedte het marketing-, communicatie- en PR-vak geleerd. Met als mooiste resultaat het behalen van de Effie voor Theodoor Gilissen. Maar de markt is niet stil blijven staan. Marketing is een complex vak wat nog complexer is geworden. De Digitale Revolutie heeft de manier waarop we zaken doen compleet op z’n kop gezet. Dankzij het Internet is de koper nu aan zet! En kunnen we hem nu vooral goed bedienen met waardevolle informatie waarop hij zijn beslissing kan nemen. Klassieke marketing modellen werken niet meer. Grootschalig adverteren blijft het kunstje van de grote bedrijven. B2B Bedrijven moeten de stap maken van Push Marketing & Sales naar Inbound Marketing. Een complex proces waarbij je alle marketing facetten goed moet onderkennen. Het is mijn missie om B2B Bedrijven te helpen bij die transformatie en alle communicatie te bieden die ze daarbij nodig hebben. Heel hands-on!”.

In mijn carriere heb ik o.a. gewerkt voor Theodoor Gilissen Bankiers, F. van Lanschot Bankiers, CenE Bankiers, PTT Telecom, Universiteit Nijenrode, Kimberly-Clark, Intradal en Halbertsma.  Mijn Master of Marketing heb ik behaald op TIAS, Universiteit Tilburg.

Biz & Buzz werkt en heeft gewerkt voor: WestlandUtrechtBank, Teslin Capital Management, Qualis Makelaars, IVM Caring Capital, iLearnCompany, VDL Industrial Products, Aerzen Nederland, Van Maanen Foodgroep, Gemeente Noordenveld, FBM Corporate Finance.

LET’S MAKE IT HAPPEN!

Wil je meer weten over wat we met Biz & Buzz voor jou kunnen betekenen? Bel dan even naar 0642 170 990 of vul je gegevens even in op de contactpagina. Dan neem ik zsm contact met je op!

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!