Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

MaaS

Biz & Buzz Marketing as a Service

Een marketingabonnement op al onze diensten. Lage maandelijkse kosten, grote dienstverlening.

Succesvolle communicatie komt voort uit een helder geschreven businessplan, een sterke positionering, heldere strategie en creatieve communicatie. Niet ieder bedrijf heeft daarvoor alle expertise in huis. Daarom ondersteunen we graag met ‘MaaS’; Marketing as a Service. Een maandelijks marketing abonnement waarbij je kunt putten uit onze rijk gevulde ‘saladbar’. Expertise op het gebied van marketing analyse, inzicht in jouw markten en buyer persona’s, strategie, positionering en alle hands-on diensten waar we je bij kunnen helpen. Denk daarbij aan:

We bieden MaaS aan v.a. € 797,- per maand Excl. BTW. Daarvoor krijg je maandelijks 8 uur marketing- en communicatie ondersteuning naar keuze.

Het voordeel van MaaS is dat je geen verrassingen hebt t.a.v. de kosten. Vaak zijn de investeringen in tijd aan het begin van een project het grootst. Met MaaS worden die in de loop van de tijd rechtgetrokken. We starten met MaaS op basis van een overeenkomst van 6 of 12 maanden. Evaluatie en bespreking van de voortgang vindt telkens 2 maanden voor het einde van de looptijd plaats. Zodat tijdig op de toekomst kan worden geanticipeerd. Uitbreiding van het aantal uren kan altijd worden besproken. Wil je weten wat je met Biz & Buzz MaaS kunt bereiken? Klik dan op onderstaande button.

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!