Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Marketing- en communicatieplan

Uw strategie begint met een goed marketing- en communicatieplan. Wij brengen uw markten in kaart, verkrijgen inzichten in uw doelgroep en zijn/haar behoeftes, uw concurrenten en de ontwikkelingen in de markt. Met een interne analyse stellen wij de kwaliteiten van uw organisatie vast. De uitkomst daarvan is een heldere positionering van uw organisatie: uniek, onderscheidend en betekenisvol voor de klant. Dat is het uitgangspunt voor al uw verdere communicatie-uitingen.

B2B Markt- en Klantonderzoek

Weten wat jouw klanten willen is de basis voor een goede marketing- en communicatie strategie. Daarvoor voeren wij, veelal kwalitatief, marktonderzoek uit waarbij wij diepte interviews voeren met jouw belangrijkste klanten, prospects en/of andere stakeholders. Klanttevredenheidsonderzoek is vaak een directe aanleiding om de omzet bij uw bestaande klanten te vergroten, en geeft bovendien input aan uw marketing- en communicatiestrategie.

Marketing- en Communicatie strategie

De basis van een succesvol bedrijf is een goede marketing en communicatie strategie. Wij maken voor jou een helder marketingplan. Een scherpe analyse van de kansen en bedreigingen in de markt en uw eigen sterktes en zwaktes. Tegenover elkaar gezet in een confrontatiematrix waarmee de belangrijkste strategische keuzes duidelijk worden.

Positionering

De uitvoering van een goede marketing-communicatiestrategie begint met de juiste positionering. Wat maakt jouw bedrijf, product of dienst uniek, betekenisvol voor de klant en onderscheidend ten opzichte van uw concurrentie. En misschien nog wel belangrijker; wat is de mentaliteit van jouw bedrijf. Want vaak is dat de reden waarom de klant voor je kiest. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste positionering. Het resultaat: een goede pakkende pay-off die jouw communicatie een jarenlange leidraad biedt.

Betere klantrelaties

Een goede klantrelatie begint bij weten wat er bij uw klant speelt. Zorgen dat je daar op in speelt. Om vervolgens de verwachtingen te overtreffen. “Underpromise and over deliver”. Er voor zorgen dat jouw klant zich welkom voelt, gewaardeerd en vooral zo super tevreden dat hij het aan “iedereen” door vertelt. Dat is pas échte klanttevredenheid. Wij helpen je graag om dat te bereiken.

 

Content Marketing

Een goede content marketing strategie is de basis voor uw inbound marketing. Wij denken samen met u na over de juiste communicatiestrategie en verzorgen de content waarmee uw bedrijf, product of dienst de aandacht krijgt die ze verdient. Zo schrijven we whitepapers, zie o.a. De whitepaper case van Aerzen, blogs en helpen we u bij de creatie van vlogs, etc.

On- en Off-line advertising

In B2B spelen vakbladen, al of niet on- en off-line, nog steeds een belangrijk middel om uw doelgroep te bereiken. Een mooi middel om redacties te overtuigen is een whitepaper waarmee uw bedrijf, product of dienst in een objectief kader wordt geplaatst. En daarmee redactionele content afdwingt. Vraag hier de “Whitepaper case van Aerzen aan. Daarin staat hoe een whitepaper als basis diende voor zowel veel publiciteit in de vakbladen als voor een onderscheidende advertentie campagne.

Leadgeneratie

Uw klanten nemen pas contact met u op als u ze on-line hebt overtuigd! Onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die regelmatig bloggen meer leads genereren. Daarom heeft u goede kwalitatieve content nodig en een website of landing page die uw leads in goede banen leiden. Een goede e-mail marketing strategie en de systemen om uw marketing communicatie inspanningen te monitoren en bij te stellen. Biz & Buzz verzorgt het graag voor u.

PR en Woordvoering.

Gratis publiciteit bestaat niet. Goede kwalitatieve content vergt tijd en inspanning. En kost dus geld. Maar kan dan wel leiden to veel positieve PR voor uw bedrijf. Daarnaast kun je met goede woordvoering jouw bedrijf beter overbrengen naar de pers. Of dat nu in goede of slechte tijden is. Een oud gezegde luidt: “Je imago is je beste amigo”.

Master your Marketing in a Morning

In één ochtend programma alle aspecten van jouw (digitale) marketing doorgronden.

Het kan!

Marketing is meer dan een verkoop truc. Leer in een dagdeel hoe je kunt kijken naar alle aspecten die jouw bedrijf beïnvloeden. En hoe je, strategisch, goed kunt inspelen op alle markt ontwikkelingen.

Onze Diensten

 • Marktonderzoek; kwalitatief en kwantitatief, deskresearch.
 • Doelgroep bepaling
 • Concurrentie Analyse
 • Kwalitatief B2B Marktonderzoek
 • Klant tevredenheid onderzoek
 • Marketing- en Communicatie plan opstellen
 • Positionering
 • Verzorgen van Websites.
 • Schrijven van een brochure
 • B2B Advertenties maken
 • Direct Mail
 • Klantgerichte communicatie
 • Social Media Marketing
 • Content Marketing Strategie.
 • Schrijven van Blogs
 • PR; genereren van publicaties in de (Vak)pers en woordvoering
 • Kortom: voor al jouw communicatie-uitingen!

Ga naar contact

LET’S MAKE IT HAPPEN!

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over Biz & Buzz? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0642 170 990 of vul het formulier in op de contactpagina.

Ga naar contact

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!