Wat is uw eerste zet na de crisis? Boek hier een zoomsessie!

Over Biz & Buzz ConvincingB2B Marketing

Biz & Buzz is een full service marketing- en communicatiebureau. Met nadruk op het creëren van overtuigingskracht. Vandaar onze slogan: Convincing B2B Marketing. We hebben expertise op het gebied van B2B Marketing, Finance, Consumer & ICT.

Succesvolle communicatie komt voort uit de juiste marketinginzichten vormgegeven in een helder geschreven businessplan. Goede marketing begint met een goede positionering. Met een heldere strategie en overtuigende en creatieve communicatie. Biz & Buzz start voor haar klanten vrijwel altijd met een een helder businessplan. Om daarna op creatieve manier invulling te geven aan alle communicatie middelen. Contentmarketing is de kern van veel communicatie uitingen. Advertising, zoals bovenstaande voor Aerzen, PR, Whitepapers, Blog’s, DM, Nieuwsbrieven, Socialmedia Marketing; Biz & Buzz verzorgt het allemaal. Zo kunnen we ook bij calamiteiten of het verkrijgen van publiciteit in de media optreden als jouw PR Bureau.

Jouw marketing brengen we naar het volgend level samen met HubSpot. Met hun Marketingautomatiseringssoftware bieden wij ‘State of the Art’ Inbound Marketing. Sales is namelijk anno 2019 niet meer iemand iets door de strot dwingen maar helpen om op gefundeerde manier een beslissing te nemen. Biz & Buzz helpt je om de ‘Customer Journey’ in alle facetten te begeleiden en vorm te geven. Zodat de klant zeer bewust voor jou, jouw product of dienst, kiest.

Biz & Buzz is gespecialiseerd in marketing voor Financials, ICT en B2B Marketing. Wij werken graag samen aan de marketing voor jouw bedrijf via MaaS; ‘Marketing as a Service’. Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

Biz & Buzz Convincing B2B Marketing

Wat is uw eerste zet na de crisis? Boek hier een zoomsessie!