Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Over Biz & Buzz Convincing B2B Marketing

Biz & Buzz is een marketing- en communicatiebureau met nadruk op het creëren van overtuigingskracht in iedere fase van de klantreis. Vandaar onze slogan: Convincing B2B Marketing.

Succesvolle communicatie komt voort uit de juiste marketinginzichten. Die we vaak verkrijgen via Kwalitatief B2B Marktonderzoek. De uitkomsten verwerken we in een helder geschreven businessplan. Goede marketing begint met een onderscheidende positionering. Met een heldere strategie en overtuigende en creatieve communicatie. Biz & Buzz start voor haar klanten vrijwel altijd met een een helder businessplan. Om daarna op creatieve manier invulling te geven aan alle communicatie middelen.

Biz & Buzz helpt je om de hele klantreis, de ‘Customer Journey’, in alle facetten te begeleiden en vorm te geven. Zodat de klant zeer bewust voor jou, jouw product of dienst, kiest.

Content Marketing is de kern van veel communicatie uitingen. Advertising, zoals bovenstaande voor Aerzen, PR, Whitepapers, Blog’s, DM, Nieuwsbrieven, Socialmedia Marketing; Biz & Buzz verzorgt het allemaal. Zo kunnen we ook bij calamiteiten of het verkrijgen van publiciteit in de media optreden als jouw PR Bureau.

Biz & Buzz is gespecialiseerd in marketing voor Financials, ICT, B2B en Marketing in de Hippische sector. Wij werken graag samen aan de marketing voor jouw bedrijf via MaaS; ‘Marketing as a Service’. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Klik dan even op onderstaande button.

Biz & Buzz Convincing B2B Marketing

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!