Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Prepare for the best! Denk hybride!

In de week dat de overheid de avondklok afkondigde om Covid-19 en haar Britse variant er onder te krijgen roep ik: “Prepare for the Best! Denk Hybride!” En dan heb ik het niet alleen over auto’s..

Veel sectoren hebben een gevoel dat het water tot boven hun lippen is gestegen. Winkels blijven dicht, horeca gesloten en evenementen blijven afgelast. Wanneer is er nu eens licht aan het eind van de tunnel?

Het goede nieuws is nabij. Nu in Nederland en vrijwel wereldwijd, een begin is gemaakt met vaccineren en de Corona pandemie hier een schijn van ‘onder controle’ lijkt te zijn, komt er weer licht aan het eind van de tunnel.

Financieel analisten verwachten een enorme opleving van de economie. Overal is de hoeveelheid spaargeld toegenomen. Investeerders staan klaar om weer in kansrijke projecten en bedrijven te investeren. Het beursklimaat is prima gebleven. Dat betekent dat als we weer lucht krijgen dat het dan ook direct heel snel kan gaan.

Natuurlijk zijn er dingen veranderd. We zijn gewend geraakt aan thuiswerken en dat bleek in helemaal zo slecht nog niet te zijn. We zijn gewend geraakt aan on-line bestellen. Die winkelbeleving kon ons even gestolen worden. En dat lekkere eten bestelde je ook gewoon thuis. Gaan we dat strak zo blijven doen?

Waarschijnlijk niet. Iedereen vindt het heerlijk om weer even de stad in te gaan. Mensen te kijken. Dat terrasje te pakken. Het gevoel te hebben dat je leeft, dat je het goed hebt. Maar ons leven zal wel wat meer hybride gaan worden. Het gemak om van huis uit dingen te regelen en meer tijd te hebben voor wat je zelf belangrijk vindt. Dat gaat wel blijven.

Dus ondernemers bereid je maar vast weer voor op een toekomst met veel bedrijvigheid. Alleen niet op de manier zoals je dat vroeger deed. Maar met gebruik van meer ‘hybride’ in je marketing. Dus begin maar vast met het aanpassen van je website. Goeie tips kun je vinden in ons E-book: Scoren met je website. In 4 stappen naar meer leads.  Dan kan het straks plotseling weer heel snel gaan! Dus vraag hem hier maar even aan.

Terug naar het overzicht

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!