Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Visie en Missie

De wereld om ons heen is in een ongelooflijk tempo aan het veranderen. In 2024 heeft de digitale generatie de overhand op de werkvloer. Maar tegelijkertijd zijn er in Nederland meer mensen boven de 50 dan er onder.

De manier waarop we communiceren verandert. De Babyboomers bellen en de Milennials appen. Maar wat ze gemeen hebben is dat 70% van de prospects pas contact met je opnemen als ze al voor jouw product of dienst gekozen hebben. Dat betekent dat je je ‘Buyer Persona’; je ideale klant, al in alle fases van zijn Customer Journey moet hebben overtuigd.

Inbound Marketing is de toekomst.

De klant is nu aan zet. Hij bepaalt het koopproces en de mate waarin je hem daarbij mag helpen. Dat betekent dat je hem in alle facetten van het beslissingsproces van de juiste informatie moet voorzien. Via uitgestippelde paden, customer journey’s, en conversie tools die belangrijk zijn om het meeste uit je on-line marketing activiteiten te halen. Zo kunnen we Inbound Marketing in jouw bedrijf te implementeren.

Je kennis van je klant bepaalt je succes.

Om te weten wat je klant werkelijk wil, wat zijn motivaties zijn, hoe je kunt inspelen op zijn emoties moet je je klant wel goed kennen. Wij doen dat o.a. via Kwalitatief B2B Marktonderzoek. Waardoor we precies weten wat er speelt en hoe je je totale marketingproces moet inrichten.

Onze Visie?

Markten zijn mensen en mensen veranderen iedere dag. Waarheden van gisteren blijken vandaag niet meer waar. Normen en waarden veranderen continue. Daarom zul je als bedrijf continue voeling moeten houden wat er in je markten gebeurt en hoe de (nabije) toekomst er uit ziet.

Communicatie wordt meer en meer digitaal. Sales wordt steeds meer helpen. On-line marketing wordt nog steeds ondersteund door off-line. De grootste synergie behaal je door een goed afgestemde mix van die twee’.

Onze Missie?

Zorgen dat jij weet wat er speelt. Hoe markten er nu uit zien en hoe in de toekomst, zodat je weet hoe jij je bedrijf moet vormgeven om strategisch succesvol te kunnen zijn.

Biz & Buzz wil haar klanten helpen met het juiste inzicht, een sterke positionering, de beste strategie en overtuigende communicatie in alle facetten van de Customer Journey. Biz & Buzz wil haar klanten voorzien van overtuigende marketingcommunicatie die klanten raakt door een creatieve twist. Met Content Marketing die overtuigt”.

Biz & Buzz Convincing B2B Marketing. 

Hebben we je overtuigt van het belang van ‘Convincing B2B Marketing? Druk dan op onderstaande button.

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!