Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Waarom klanten pas contact met je opnemen als ze overtuigd zijn.

De wereld om ons heen is steeds professioneler aan het worden. Waar je vroeger als B2B’er eerst eens een aantal bedrijven uitnodigde om zichzelf te presenteren, daar gaan ze nu direct over tot de kern van de zaak. Vrijwel iedereen oriënteert zich eerst via Internet: welke leveranciers komen in aanmerking om een product of dienst te leveren. Dus als je in de eerste plaats al niet gevonden kunt worden dan kom je helemaal niet in aanmerking. Maar wordt je wél gevonden dan is dat dé kans om jezelf als de juiste keuze te etaleren. Dus zorg voor de juiste zoekwoorden, sta bovenaan Google adwords, of zorg dat je in ieder geval in de top van de eerste pagina staat. Anders is je kans voorbij. Op het moment dat je gevonden bent moet je met al je overtuigingskracht laten zien dat jij de beste bent. Er voor zorgen dat je in het rijtje zit met preferred suppliers. En het liefst natuurlijk bovenaan komt te staan.

Contentmarketing is key!

Hoe je dat doet? Natuurlijk met de juiste content; goede overtuigende teksten en vooral ook de juiste beelden. Het liefst met video. Persoonlijk en ter zake kundig. In iedere fase van je totale commerciële proces.

Natuurlijk zorg je er voor dat je makkelijk bereikbaar bent. 24/7. Om ook dan de belofte die je deed volledig waar te maken. En het liefste meer: under promise & over deliver.

Dus nu je dit weet is het een fluitje van een cent om jouw website aan te passen en meer omzet te genereren. En mocht dat toch een probleem opleveren? Klik dan hier even en boek direct een kennismakingsgesprek. Dan kunnen we elkaar van onze oplossingen overtuigen!

Frank Bouman

Biz & Buzz Convincing B2B Marketing

Terug naar het overzicht

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!