Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!

Onze werkwijze

Biz&Buzz bepaalt met jou heldere doelstellingen, een duidelijke strategie, een onderscheidende positionering en de juiste inzet van jouw middelen via een geïntegreerd marketingcommunicatieplan. Biz&Buzz maakt heldere afspraken over procedures, budgetten en kosten en houdt jouw projecten overzichtelijk. Geen lange rapporten, maar een kort en duidelijk plan, helder vorm gegeven in een powerpoint presentatie met adviezen voor de juiste activiteiten. Je krijgt van te voren een heldere begroting zodat je weet waar je aan toe bent. Je bepaalt zelf wanneer de ondersteuning start en weer stopt, zonder verdere verplichtingen. Zo kun je zelf de controle houden over je kosten en bepaal je zelf de omvang van de door jou gewenste  ondersteuning.

Desgewenst kunnen wij een beroep doen op een scala aan specialisten op het gebied van (Digital) marketing-, communicatie-, design en PR, en zijn daarbij volledig onafhankelijk. Wij werken samen met  bestaande leveranciers of gaan voor u op zoek naar partijen die het beste bij u passen.  Zo werken we nauw samen met HubSpot op het gebied van ‘Inbound Marketing’. Een geïntegreerd marketing automiseringsysteem waarmee we je marketing campagnes optimaal kunnen ondersteunen.

Wij werken graag samen met je op basis van ‘MaaS’;Marketing as a Service. Een marketing abonnement waarbij je het hele jaar op ons kunt rekenen voor marketing en communicatie ondersteuning. Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

LET’S MAKE IT HAPPEN!

Heb j een vraag over onze diensten? Of wil je gewoon een keer sparren over de marketing en communicatie van jouw bedrijf?  Bel me dan even via 0642 170 990 of vul hier jouw gegevens even in.

Ga naar contact

Beter scoren met Marketing? Gratis tips voor meer succes!